menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Assen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Assen

Een kundige Mediator uit Assen helpt u graag verder.

Mediators Assen: de werkwijze

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer met elkaar in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen aanvaardbare oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert vooral naar de mening van allebei de partijen en zal vervolgens proberen de problemen duidelijk te krijgen. Het doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt gesloten tussen betrokken partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en bovenal dat deze aanvaardbaar is voor beide partijen. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Op die manier kan worden voorkomen dat er op een later moment weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Assen biedt oplossingen.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te hebben. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is meestal niet nodig.

Mediation, oftewel conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en wordt steeds populairder. Vaak wordt mediation nu ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Een mediator uit Assen kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten tussen de overheid en burgers
365
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.442
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Assen

Arbeidsconflict in Assen? Zakelijk mediation!

Juridische conflicten liggen voor een ondernemer altijd op de loer. Misschien is er een vertrouwensbreuk tussen uw zakenpartner en u ontstaan? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een werknemer heeft.

De gang naar de rechter is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Stelt u zich voor dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan houdt een gang naar de rechtbank vaak ook in dat uw relatie met de klant definitief verloren is. Een stap naar de rechtbank is dan waarschijnlijk een te grote stap als het om een klant gaat die u niet wilt missen. En hoe hoog het conflict met uw personeelslid ook is opgelopen, een medewerker kan nog veel flinke problemen zorgen.

U zult het wellicht niet altijd zo zien, maar voor vrijwel alle conflicten ligt een oplossing voor handen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te halsstarrig zijn om nog iets te willen toegeven. Om toch tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechter, kunt u bijvoorbeeld eens denken aan een mediator.

Bent u gewikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechtbank als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. U heeft een bedrijf in Assen dan bent u hier aan het juiste adres. Zodra u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Assen.

mac
mac
img

Ik ben Florieke van den Brekel, regiomanager in Assen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Assen.

Zoekt u bekwame mediation in Assen?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Assen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Assen mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allemaal ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform eenvoudig diverse mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan gemakkelijk verschillende mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Assen is de kans groot dat beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Assen te zeggen hebben!

img

Toon Draaijom

Ik ben goed geassisteerd door Professionals Assen. Met hun hulp was het zoeken naar een Mediator eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Ik zou Professionals Assen dan ook bij iedereen willen aanbevelen!

img

Greetje Veltmans

Wow enorm bedankt voor de snelle service! Ik zou Professionals Assen aan iedereen aanbevelen.

Professionals uit andere branches in Assen

Let's Talk

Bij Professionals Assen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier