menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Assen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Assen

Een kundige Payroll uit Assen helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Assen

Een teken dat het goed gaat met uw onderneming is als u medewerkers in vaste dienst heeft. De zaken gaan dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er is ook een keerzijde van de medaille wanneer u vaste medewerkers in loondienst heeft. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s draagt.

U krijgt als werkgever ook te maken met het begrip juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen aannemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en eindejaarsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap heeft vooral betrekking op de situatie op de werkvloer. Wanneer we praten over het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever draagt.

Het meest eenvoudig te realiseren is uiteraard het functioneel werkgeverschap, dat gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dit anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker lang ziek is. Om deze risico’s te vermijden kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

U wilt meer informatie over de voordelen van payrolling voor uw organisatie? Als u in Assen of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Assen een prijsopgave te ontvangen. In een blik ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste dienstverlening.

539
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.442
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Assen

Professionele payroll in Assen

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Dit houdt ook in dat uw personeelsleden een zogenaamd payrollcontract ontvangt van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. U blijft in dit geval altijd functioneel werkgever.

Zal er dan iets voor u als ondernemer veranderen? Er zal in de dagelijks gang van zaken niets veranderen. U blijft verantwoordelijk voor wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van medewerkers, hoogte van salarissen en voorwaarden bepalen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Uw personeel en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft geen personeels- en salarisadministratie meer te voeren en u draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, ontslagvergoedingen en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit u wel wat en past dit ook bij uw onderneming? Op deze site kunt u uw contactgegevens invullen dan ontvangt u snel verschillende prijsopgaven van payroll bedrijven uit Assen. Door payrolling wordt u als ondernemer ontlast en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Florieke van den Brekel, regiomanager in Assen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Assen.

Payrolling laat u sneller aannemen

Werkt u in een sector waar veel werknemers werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft genomen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een werknemer mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langere tijdelijke contractperiode is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook gunstig zijn voor de werknemer. Vooral als uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te ondertekenen. U kunt zo middels een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd verzekerd van een bijbaantje.

Met payrolling blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verschillende payroll bedrijven uit Assen aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Assen te zeggen hebben!

img

Sibren Witting

Ik had haast bij het vinden van een Payroll. Een goede vriendin raadde Professionals Assen aan en ik ben haar enorm dankbaar. Door het eenvoudige formulier en de goede service was de juiste partner zo gevonden. Thanks Professionals Assen!

img

Sanne Huisbrink

Wow super bedankt voor de goede service! Ik zou Professionals Assen aan iedereen aanbevelen.

Professionals uit andere branches in Assen

Let's Talk

Bij Professionals Assen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier